Do you believe in life after NexT

marineci-6965

Camera s-a golit, orarul este mai liber, dar mintea cere Next. Si asta va dura pana la anu, cand sper ca voi putea lua parte la a patra editie.

 

Amintiri, ecusoane, musafiri, trezit ca sa conving musafirul sa porneasca spre Q&A, trezit musafirul ca e timp pentru inca o petrecere, facut ceaiuri calde pentru musafirul proaspat racit. (acuzata ca sunt sursa racelii.)

 

Festivalul a inceput cu un ghimpe in sufletul meu : ” va putea sa fie mai bun ca editia a doua?”, editie atat de intima si placuta si plina ochi de participanti atat de frumosi si interesanti…

 

De abia la sfarsit realizam si noi ce ne-a lovit, ce a trecut pe langa noi. Inca o editie, la fel de frumoasa, in felul ei diferit: mai imprastiata in doua locatii, mai grea de cuprins cu mintea, dar mai plina de filme, mai plina de premii, mai complexa si cu un nou concurs ingenios : Bricocontest.

 

Anul asta am fost albastrii noi voluntarii, ca sa ne potrivim cu noua imagine, cu noul poster. Am avut si giftshop unde o mana de fete au lucrat ca sa faca cercei si magneti cu simbolurile festivalului.

 

Stafful a fost insa acelasi: frumos si plin de o energie cu surse necunoscute, cu ore de somn numarate pe degetele de la o mana, cu raspunsuri la orice intrebare.

Crestem brusc, ne adaptam din mers. Ii multumesc pe aceasta cale lui Sorin, care acum doi ani m-a intrebat “auzi, nu vrei sa fii si tu voluntara la festivalu asta, Next? E unu nou, de scurt-metraje. Hai si tu cu mine.”

Si-am venit.

 

Va iubesc…

Advertisements

About Mara Ambrosie

"I contain multitudes" W. Whitman. *poză de www.cataling.blogspot.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s